Antal besökare sedan 29 feb 2008 Antal besökare denna månad Antal besökare denna vecka Antal besökare idag Besökare online just nu Årefiske: WVCE...

fredag 13 juni 2008

WVCE...


Whisky, Vitamin C & Echinacea. Semestern börjar imorgon och igår slog den till. Semesterförkylnin´gen så nu är det WVCE-kur som gäller. Idag har det blivit 4 st Echinacea, 3st Vitamin C & 6 cl Talisker. Allt i kurerande syfte.
Som tur är att det finns glädjeämnen mitt i misären. Idag klev sonen officellt in i tonåringarnas skara med sin 13 fördelsedag och det på fredagen den 13 och tillika skolavslutning. Han var nöjd, minst sagt :-)

Själv fick jag oxå paket. Idag damp nya digitalkameran ner med posten. Det blev en Pentax K200D med dubbla objektiv 18-55 och 50-200. Stativ, lite filter och snabbt minneskort kompletterade kameran. Prylar är kul :-) Vidvinkelobjektiv, blixt och lite annat står på önskelistan att komplettera med.

Häromdagen så var Flugbindarn in med en laddning flugor till butiken så nu har vi åter en bra laddning av ST Epoxy, ST Zonker och hans nattsländor med konstmaterialvinge. Först till kvarn.

Fina rapporter har kommit in till butiken.
Dahlberg har varit i farten igen och denna gång tagit röding vid Draklanda.
En annan kunde skickade över bild på senaste fångade harren av bättre storlek från P-fallet. Båda ovanstående fiskar tagna på Roger (Roger-Rules)
Fin öring plockad på metad blindsill har landats vid Tegefors osv.
Älven ligger fortfarande högt i nivå och det kommer den fortsätta med om SMHI´s rapporter slår in framöver.



Väder och vattenstånd Duved
Klockslag: 22.50
Temperatur: 7,9 grader
Vind: Ostlig 3,2 m/s
Molnlighet: Halvklart - mulet
Vattenföring: 211 m3/s
Skittfiske
Lunkan

Inga kommentarer: