Antal besökare sedan 29 feb 2008 Antal besökare denna månad Antal besökare denna vecka Antal besökare idag Besökare online just nu Årefiske: Vädret suger!!

söndag 14 juni 2009

Vädret suger!!

Helgen har minst sagt gått i survädrets tecken. Sonens fördelsedag gick inte att firas utomhus igår och förmiddagens promenad genom Duveds by med mor, far och övrig familj företogs i frisk vind och 6,5 plusgrader.
Juni hmmm, ja kanske, men ändå inte va?

Sitter på kontoret en snabb sväng och förbereder lite inför vårens sista norgeturné. Imorgon åker jag först till Trondheim för att sedan flyga upp till Svolvaer på Lofoten och avsluta i Tromsö på torsdag. På fredag börjar semestern :-)
Utanför på Åresjön bryter gässen vita och det visslar och viner i Produkthusets fönster.
Ska åka på Ica och shoppa det som krävs för en hembakad pizza de lux. Mozzarella, färska champinjoner, lufttorkad skinka. Kanske ett glas rött vem vet.
Sedan blir det att sjunka ner i soffan med dottern sovandes på bröstet och senaste FiN i händerna och ägna sig åt "brasfiske".

Nu står längtan efter varmare väder, kläckande sländor och ljusa nättera aldrig så högt som någon gång under året. Så nära men ändå inte.
Ni som, liksom jag, väntar och längtar. Klicka in på Harrvak och Gäddbett och läs detta inlägget Att längta till nuet
Patrik, än en gång, huvudet på spiken :-)

Väder och vattenstånd Duved
Klockslag: 14.55
Temperatur: 6,8 grader
Vind: Nordvästlig 4,8 m/s (Klart i underkant)
Molnlighet: Mulet och regn
Vattenföring: 111 m3/s
Skittfiske
Lunkan

1 kommentar:

Anonym sa...

Bra väder för paddling! Tappade paddeln i lövstaströmmen. om du hör någon som hittat en. ring andreas 0703320196