Antal besökare sedan 29 feb 2008 Antal besökare denna månad Antal besökare denna vecka Antal besökare idag Besökare online just nu Årefiske: Flies & FiN

fredag 12 juni 2009

Flies & FiN

Idag fanns de där i brevlådan. Nya numret av "Flugfiske i norden" samt en ny laddning flugor från min flugfiskevän Flugbindarn. I vår så införskaffade han sitt första Lightline spö, Vision 3Zone #4, och nu kommer även passande flugor till det fisket in i hans produktion.
Idag låg en liten ask med otroligt tajt bundna nymfer. Har ni inte upptäckt hans flugor så surfa in på hans blogg och kolla in några av hans gamla inlägg där han presenterar sina olika grundflugmönster.
Han vet vad han gör och jag kan lova att innan en fluga hamnar i försäljningskorgen så är den ordentligt uttestad. ST-Epoxy är ett måste när Blindsillen leker, ST-Zonker när du jagar storöring i dess revir och för att inte tala om ST-Wiggle. Det är 3 grundmönster jag aldrig saknar i mina flugaskar :-)Nu är det dags att gå igenom dagens andra höjdpunkt som kom med posten. Nya numret av FiN. När andra magasin svajjar, byter inriktning eller helt enkelt försvinner så står FiN tryggt. Mer redaktionell text och mindre annonser ger en läsvärd tidning som står emot modesvängningarna som annars härjar fritt i magasinsvärlden. Formatet är det samma och de ofta högklassiga artiklarna och inte minst illustrationerna gör att det känns som en kär vän kommer på besök var gång den ramlan ner i brevlådan.
Natti Natti!

Väder och vattenstånd Duved
Klockslag: 22.25
Temperatur: 10,9 grader
Vind: 0,0 m/s
Molnlighet: Lätt molnighet
Vattenföring: 110 m3/s
Skittfiske
Lunkan

1 kommentar:

Stig Torniainen sa...

En tackar å bugar för de fina orden.