Antal besökare sedan 29 feb 2008 Antal besökare denna månad Antal besökare denna vecka Antal besökare idag Besökare online just nu Årefiske: "Fiskenedtakten"

söndag 5 oktober 2008

"Fiskenedtakten"

Hos Revisorn igår fick jag tyvärr lämna walk over till. Magen tyckte att det var dags att visa sin sämre sida och hela dagen igår tillbringades i soffan alternativt på toaletten. Jag misstänker att det är samma magflunsa som P hade i början av veckan som jag drog på mig. Idag känns det bättre och det har även gått att äta ganska så bra.
Trist tyväär då jag verkligen sett fram emot tilldragelsen. Glada grabbar med öl, flugspön och gott käk. Vad kan gå fel :-)

På jobb fronten ser det lite lunare ut nästa vecka. Konkursarbetet är i princip över och på ny jobb fronten så har det ännu inte öppnats sig något ännu. Så det kommer förhoppnignsvis att finnas tid till både att blöta flugor och lufta hagelbössan. Hoppas på att vädret stabiliseras lite. I natt drog stormen in och det rev ganska bra i träd och buskar. Det lugnade ner sig vid lunch och nu på eftermiddagen så blev vädret riktigt trevligt.
För en stundsedan så pep det till i mobilen. Upp ur soffan, 50 cm öring på Zonker. Det var Flugbindarn som var ute och gjorde Duvedsälven osäker med god lycka. Gissar att vi kan kolla in hans blogg senare i kväll för fullständig uppdatering, Flugfiske i Årefjällen.
När ni ändå är där så passa på att kolla in hans flugor. De ligger presenterade under tre olika blogginlägg. Flugan som sitter i öringens mun är en ST Zonker, bunden av ovannämnda Flugbindare :-)

Väder och vattenstånd Duved
Klockslag: 17.45
Temperatur: 3,2 grader
Vind: Ostlig 2,8 m/s
Molnlighet: Halvklart
Vattenföring: 44 m3/s
Skittfiske
Lunkan

1 kommentar:

Stig Torniainen sa...

Tack för reklamen. Se till att du får komma ut och blöta vadarna.