Antal besökare sedan 29 feb 2008 Antal besökare denna månad Antal besökare denna vecka Antal besökare idag Besökare online just nu Årefiske: Årets första höststorm

söndag 28 september 2008

Årets första höststorm

Drog in över dalen i går kväll och idag så har det blåst riktigt illa.
Mullfjället och Åreskutan var nypudrade av säsongens första snö i morse när vi åkte in till Produkthuset. Löven släpper från träden och virvlar runt på byn.
Vi ska inte klaga då september i stort sätt varit helt otroligt vacker. Sol, klar luft och eldiga färger har varit mer regel än undantag.
Nu har vinden lugnat ner sig oh solen hann titta fram lite innan den gled ner under horisonten i väster.

Konkursutförsäljnings stormen är oxå över. Vi hade inte tillräckligt med grejer kvar så det ens var värt att öppna idag. Jag tror vi fick ihop 2 pallar med mössor, pannband, några jackor och skidbyxor samt ett par Stöckli Laser Sper G från 1997. Det var allt.
Resten är puts väck, slut, finito. Ja kalla det vad ni vill :-)
Det blir lite jobb i veckan för oss att stöka ihop butiken och kontoret, inventarier och skeppa iväg de varupartier som sålts innan utförsäljningen satte igång.

Snart är det oktober och då öppnar åter flera vatten i dalen. Gevsjön och Tångböle, Duvedsälven och Åresjön samt tjärnarna i Ullådalen. Jag hoppas på några dagar med lite lugnt väder och lite sol så kanske det biter på någon fler öring.

Hittils har jag fått in två "sommarrapporter". Är det verkligen ingen fler som har några rader att förgylla bloggen med?
Skicka in vettja.

Väder och vattenstånd Duved
Klockslag: 21.00
Temperatur: 2,7 grader
Vind: Västlig 4,4 m/s
Molnlighet: Halvklart uppklarnande
Vattenföring: 24 m3/s
Skittfiske
Lunkan

Inga kommentarer: