Antal besökare sedan 29 feb 2008 Antal besökare denna månad Antal besökare denna vecka Antal besökare idag Besökare online just nu Årefiske: Ännu en skogspromenad med bössa i hand

söndag 21 september 2008

Ännu en skogspromenad med bössa i hand

Och inte heller denna gång avlossades skott. Ett uppflog med 3-4 fåglar var allt jag hade kontakt med. Vi är nere hos mor och far strax norr om Sundsvall.
P, mor och son var oxå med i skogen och de hade klart bättre lycka. 5 liter trattkantareller, ½ liter gula kantareller och 4 kg lingon.
Far klev precis innanför dörren efter en helg på Öl och Whisky-mässa i vår kungliga hufvudstad. Det hade visst smakats massor av gott och blandat.

Talade med Mr Browntrout tidigare och han hade yngelinventerat ån hemmavid men var inte helt nöjd med resultatet. Det var färre yngel än vad förhoppningarna pekade på.
För övrigt på fiskefronten har det varit lugnt på rapporteringen.
Kollade in fiskekompisen Flugbindarns blogg Flugfiske i Årefjällen Han hade varit ute häromdagen med sonen och testat en tjärn i Vålådalen. Idag var han där solo men utan resultat. Det vakade men fisken var inte lättlurad.


Väder och vattenstånd Duved
Klockslag: 23.00
Temperatur: 5,9 grader
Vind: Sydlig 0,2 m/s
Molnlighet: Halvklart
Vattenföring: 29 m3/s
Skittfiske
Lunkan

1 kommentar:

Stig Torniainen sa...

Snart 10 000 besökare. Grattis. Då blir det väl kalas på Karolinervägen ? ;-)