Antal besökare sedan 29 feb 2008 Antal besökare denna månad Antal besökare denna vecka Antal besökare idag Besökare online just nu Årefiske: Landat

torsdag 2 juli 2009

Landat

Semester, smaka på ordet. Det smakar ganska bra får jag nog säga. Dagarna går och vi skrotar mest omkring här nere. Badar lite, fikar mycket och bara är. Grymt skönt måste jag säga.
Idag blir det ett besök i de södra delarna av vår Kungliga Hufvudstad. Kika lite i affärer. Kanske ett besök på Stockholms Flugfiskecenter För att tillsist avsluta med middag på Texas Longhorn . Även om fiske är min stora hobby så är det kolgrillat kött som görs sig bäst på min tallrik. :-)
Har ni inte testat Longhorn så kan jag inte annat än att rekomendera ett besök och ta då gärna stans första, den på St Pauls gatan på Söder, ligger för övrigt granne med Fiskarnas Redskapshandel :-).

P´s bror har utlovat lite nattligt gösfiske när han är tillbaka efter veckans arbete. Sonen och jag är på då ingen av oss tidigare fångat gös. Förhoppningen är även att abborren börjar komma igång då både grill och röklåda väntar på dem.

Hemifrån så kommer lite spridda rapporter. Kabinjären har haft några dagar med riktigt fint fiske nere på Undersåkersälven. Med två siffrigt antal varje kväll. Mr Troutlaw och Roslagsredaktörn jobbare vidare från båt mot Gevsjöns öringar och de senaste dagarna har det börjat ge resultat. Kolla bloggen för bilder.

På tal om bilder så har nu Åre Photoadventure rullat igång för sommaren. Första veckans vinnare är redan kårad och tävlingen rullar vidare till sista augusti då sommarens storvinnare koras. Hjälp till att skicka in lite sköna fiskebilder från era turer runt i dalen. Det kommer behövas som balans till att hojbilder som brukar dominera :-)

Nya numret av Catchmagazine har landat. Klicka in och förförs av grymma bilder.

Väder och vattenstånd Duved
Klockslag: 09.05
Temperatur: 20,1 grader
Vind: Nordvästlig 2,4 m/s
Molnlighet: Klart
Vattenföring: 80 m3/s
Skittfiske
Lunkan

Inga kommentarer: