Antal besökare sedan 29 feb 2008 Antal besökare denna månad Antal besökare denna vecka Antal besökare idag Besökare online just nu Årefiske: Rapporterna fortsätter strömma in

tisdag 7 juli 2009

Rapporterna fortsätter strömma in

Flugbindarn har åter landat i dalen efter en vecka i Öringsland Kolla in hans rapport på bloggen. Igår så ramlade det in en laddning till med flugor från honom och nu så har jag full ask för Lilla Gula. Det var ytterligare lite ST-nymfer och ST-Klinkhamers i grym kvalitet. Kan inte annat än rekomendera hans flugor.
Igår så kom en rapport som sa två bra fiskar med topp på 1,1 kg tagen på fluga vid Tegefors. På Flugbindarns sida rapporterades det in en vacker öring på 1,7 kg oxå den tagen på fluga.
Rospiggen med söner har landat i Ottsjö och första rapporten från dem sa några harrar på 40 cm samt en storöring som tappades under drill, uppskattad vikt 1,5 kg.
Mr Troutlaw har lämnat byn och kommer åter om några veckor igen. Sista dagarnas fiske hade visst varit något extra och han lät minst sagt nöjd igår när jag talade med honom.

Fortsätt att rapportera och sända gärna med bilder så jag får mer hemlängtan och fiskesug :-)


Väder och vattenstånd Duved
Klockslag: 22.25
Temperatur: 8,9 grader
Vind: Sydostlig 2,1 m/s
Molnlighet: Mulet
Vattenföring: 63 m3/s
Skittfiske
Lunkan

Inga kommentarer: