Antal besökare sedan 29 feb 2008 Antal besökare denna månad Antal besökare denna vecka Antal besökare idag Besökare online just nu Årefiske: Fortsatta rapporter om bra fiske

söndag 7 augusti 2011

Fortsatta rapporter om bra fiske

I helgen har det inte blivit något fiske för mig då de senaste två dagar har tillbringats i Ösd och lägenhetsmålning.Däremot så har det pipit rejält i mobilen. Köksmästarn rapporterade in en 1,1 kg öring på spinn från en nattatur på hemmaälven. Fd. Grannen Dahlberg är i farten han med och hade med sig biträdet på Fjällsport på en tur igår. Stället var det samma som jag fick kilosfisk på i fredagskväll och även igår så levererade det. Inga storlekar angavs men väl glada tongångar.
Stenhuggarn filar vidare på sorkimitationer och lovade en omfattande bindbeskrivning på sin senaste kreation. Se nedan!

Flugbindarn pratade om en ny prototyp i foam så jag väntar spänt på vad som skall komma med posten för testfiske och utvärdering. Enligt utsago så strömmar det in sorkbeställningar till honom så både krok och hjorthår börjat sina :-)

Älven stiger något nu och det är varslat regn närmaste dagarna oxå så det ser ut som vi kan ha fin fiskenivå på vattnet i augusti iår. Det är alls inte ovanligt att vi i augusti har nivåer nere på under 35 kubik och med så lite vatten så brukar temperaturen oxå vara hög och öringen trög. Har förhoppningar om fina förhållanden närmaste tiden. Så ut och fiska.
För min egen del blir det rast och vila på stället i kväll men jag satsar på fiske imorgon. Blir det nåt så kommer rapport.

Väder och vattenstånd Duved
Klockslag: 22.15
Temperatur: 13,8 grader
Vind: Ostligt 2,4 m/s
Molnlighet: Mulet, lätt regn  
Vattenföring: 67  m3/s
Skittfiske
Lunkan

Inga kommentarer: