Antal besökare sedan 29 feb 2008 Antal besökare denna månad Antal besökare denna vecka Antal besökare idag Besökare online just nu Årefiske: Fler stora öringar

tisdag 30 augusti 2011

Fler stora öringar

Det har rapporterats in flera bättre öringar senaste dagarna och på topp tronar en rejäl stubbe på modiga 3,85 kg tagen på vibrax-spinnare i en liten å. Bild på den finner ni här!
Den andra stora öringen som rapporterats in vägde nästan precis hälften av stubben och togs av en gammal fiskebekanting från Mörsil-trakten. Fisken plockades på en klassiker när det gäller spinnbete i dalen Tasmanian Devil och den vägdes in på modiga 1,82 kg Även den har landat på Wall of fame och bilden finner ni här!
Stenhuggarn som rapporterade in en 1,1 kg igår gjorde åter det osäkert tidigare i kväll för öringen och denna gång så landades en 4 hg fisk på torrt. Nära håll och lätt spö var det som gällde. 8 fotaren #2 från Hi-level fick kröka rygg och lyckligt kvittrade min mobil med bild och allt.

Själv har jag ägnat mig åt livets månadsångest, betalaräkningar, men i morgon så kommer jag stänga sommarsäsongen 2011 med ett par timmars mörkerfiske.
Förhoppningen finns alltid där och inte blev de mindre av dagens rapporter.

Väder och vattenstånd Duved
Klockslag: 22.40
Temperatur: 8,7 grader
Vind: Nordvästlig 1,5 m/s
Molnlighet: Halvklart  
Vattenföring:89   m3/s
Skittfiske
Lunkan

Inga kommentarer: