Antal besökare sedan 29 feb 2008 Antal besökare denna månad Antal besökare denna vecka Antal besökare idag Besökare online just nu Årefiske: Lite skidåkning

tisdag 5 februari 2008

Lite skidåkning


för omväxlingskull fick det bli idag. Har visst fått lite pikar på bloggen om för mycket kastsnack och för lite skidor :-)
Tog med ett par Cross Pro från testcentret i butiken och vände dom från kant till kant i Hamebacken under kvällsskidåkningen i kväll. Fick ge upp efter 5 åk med begynnande knä ont.
Hekgen som gick så var jag i vår kungliga hufvudstad och hade en liten minisemester med P. Skönt som attan var det. Passade på att besöka STHLM Flugfiskecenter på Hornsgatan smt AB Fiskarnas på St Paulsgatan. Det är alltid kul att botanisera bland nya prylar. Passade även på att köpa Andreas Fismens, Lars Lenths sidekick i Torrflugelands filmerna, kastinstrutions DVD "Rett linje". En intressant skapelse om än kanske inte upplagd på ett sätt som passar en grön flugkastare. Jag upplevde att den ville för mycket och saknade en röd tråd från start till slut. Den visade mer det som filmmakaren anser vara det viktigaste i flugkastet och det är den rätta linjen. En mycket bra poäng som tas upp är att det inte finns en rätt och riktig kaststil/kastsätt utan flera olika kaststilar kan ge samma resultat.

På rapportfronten har det varit lugnt. Konsulten har behövt jobba, stackarn :-), och övriga uppgiftslämnare har inte hört av sig. Själv har jag inte varit ute på något fiska fänge sedan skoterturen till Gevsjön förra helgen.

Väder och vattenstånd Duved
Klockslag: 21.50
Temperatur: 0,7 grader
Vind: Ostlig 3,2 m/s
Molnlighet: Klart
Vattenföring: 14,1 m3/s
Skittfiske
Lunkan

Inga kommentarer: