Antal besökare sedan 29 feb 2008 Antal besökare denna månad Antal besökare denna vecka Antal besökare idag Besökare online just nu Årefiske: The Outlaw Trout

tisdag 19 februari 2008

The Outlaw Trout



Vissa saker är i det närmaste helt briljanta. Den senast i raden av A+ inlägg kom 17 feb under överskriften "Mössan på trekvart". Läs den mina vänner så får ni en viss inblick i en flugviftares vånda.

På tal om flugviftare så damp "Gi meg to March Brow" ner i brevlådan igår. Del tre i Torrflugelandet-serien. På sitt vanliga lätt förvirrade måte så ger Lars oss en djupare inblick i en flugfiskares lätt söndertrasade sinne. Befriande på något sätt.

Fick ett mail av Flugbindarn som hetsade att nu var det en laddning handbundna kreation i tryckt förvar hos kungliga postverket på väg mot min adress. Dock så fråntog han sig allt ansvar över både de fysiska som psykiska reaktioner som ev. kunde uppkomma i släptåg på fiskevånda och en ask nya flugor.

På tal om något helt annat så vill jag bara att pssa på så här strax innan löning att påminna er som inte ännu gott med i "Sportfiskarna" att göra det. De gör ett grymme jobb i sin iver att ge oss de bästa förutsättningar i vårt hobbyutövande. Länk till hemsidan kommer här www.sportfiskarna.se

Väder och vattenstånd Duved
Klockslag: 21.35
Temperatur: 2,1 grader
Vind: Västlig 1,9 m/s
Molnlighet: Mulet och snöblandat
Vattenföring: 12,9 m3/s
Skittfiske
Lunkan

Inga kommentarer: