Antal besökare sedan 29 feb 2008 Antal besökare denna månad Antal besökare denna vecka Antal besökare idag Besökare online just nu Årefiske: Säljes Samsung NX10

måndag 2 maj 2011

Säljes Samsung NX10

Tänkte köra lite vårstädning av prylar nu och först ut är en kamera som jag vann i tävlingen Åre Photoadventure.
Det är en Samsung NX10 kompakta spegellösa systemkamera. Ett helt nytt sätt att bygga kameror där du får den mindre och smidigare storleken från en kompaktkamera men behåller systemkamerans möjligheter till objektivs anpassning och kreativitet. Mer uppackad än på bilden har den inte varit utan jag säljer den i helt nyskick. Batteriet ligger kvar i sin påse, fast visst så kliade det i fingrarna att testa den.
Anledningen till att jag säljer den är att detta system och Pentax kamerasystem som jag idag använder inte är kompatibelt.

Det som ingår är hus, objektiv 15-55 mm med inbyggd bildstabilisering, progam cd, motljusskydd, bärrem. Baspaket helt enkelt. Kameran har en APS-C CMOS sensor på 14,6 mpix, dammborttagnining, 3 tums amoled-skärm, möjlighet att filma i HD mm mm. Mer info om kameran hittar ni här på Cyberphoto eller här hos Hegethorns.

NYTT
Intresset här var väl svalt för kameran och nu hittar ni som är intresserade den på Tradera istället så det är bara att buda på. Länken har ni här!



Väder och vattenstånd Duved
Klockslag: 19.35
Temperatur: 4,8 grader
Vind: Sydostlig 0,2  m/s
Molnlighet: Klart - halvklart
Vattenföring: 236 m3/s
Skittfiske
Lunkan

Inga kommentarer: