Antal besökare sedan 29 feb 2008 Antal besökare denna månad Antal besökare denna vecka Antal besökare idag Besökare online just nu Årefiske: Drömfiske Jämtland/Härjedalen

onsdag 14 oktober 2009

Drömfiske Jämtland/Härjedalen

I går var det åter dags för ett möte i den referensgrupp jag sitter med i om nystarten av Drömfiske Jämtland/Härjedalen Det är representanter från hela länet och en mycket trevlig grupp människor. Drömfiske Jämtland/Härjedalen är ett projekt som ligger under JHT (Jämtland Härjedalens Turism) & Länsstyrelsen.
Efter det hade LRF inbjudit till ett seminarium "Nappa på fisketurism" nere på Moose Garden i Orrviken. Där avhandlades hur länet skulle kunna utveckla fler företag som har sin utkomst från fisketurism. Ett entreprenörs seminarium där det fanns representanter från olika typer av fiskerelaterade företag och organisationer. Butiksinnehavare, FVO-representanter, Fiskeentrerenörer m.fl.
En mycket givande eftermiddag och kväll bland likasinnade kan jag summera allt till.

På vägen hem passade jag på att svänga in till Flugbindarn i Järpen med en låda flugbindningsmaterial (oxå den från källarröjningen :-)
Tjädertuppvingar, gräsandsbröstfjäder och ett skinn från en vild fasanhöna. Allt egenhändigt nedlagt med hagelbössa samt lite annat smått och gott.
Han såg nöjd ut :-)

Väder och vattenstånd Duved
Klockslag: 22.15
Temperatur: 0,3 grader
Vind: Ostligt 1 m/s
Molnlighet: Klart
Vattenföring: 61 m3/s
Skittfiske
Lunkan

Inga kommentarer: