Antal besökare sedan 29 feb 2008 Antal besökare denna månad Antal besökare denna vecka Antal besökare idag Besökare online just nu Årefiske: Lite sliten

lördag 5 april 2008

Lite sliten


Påskens överdåd av jobb har satt sina spår. Jag har varit ruggigt sliten denna vecka och hjärnan har fått gå på halvfart, därav att det varit lite klent med uppdateringar på bloggen. Hoppas ni har överinseende med det :-)

Fiske har det inte heller blivt, i onsdags var jag ledig men då var det ryggläge hela dan som gällde, bara vila. Idag har det oxå varit en ledg dag men efter gårdagens, mycket trevliga, personaltillställning på jobbet så har kropp och knopp inte heller gått runt på mer än sparlåga :-)

Målarn har däremot fiskat, han verkar inte ha behövt jobba lika hårt under påsken som pistör så har han nog mest tillbringat sin tid med rumpan i en solgrop och nunan mot solen :-), igår ringde han in en rapport om att det rörde sig lite bättre på isarna igen. En tur upp på Rengen hade belönat honom med en fin röding på dryga halvkilot och ett gäng lite mindre.
Konsulten var in och hetsade på lite kik på Gevsjön idag men jag har inte fått någon rapport om han hade någon lycka.

Vi är nu inne i sista rycket innan älven och sjöisarna börjar bli för osäkra att beträda och då speciellt med skoter. Överfarten håller ännu men jag rekomenderar stor försiktighet vid överfart på is och då speciellt över strömmande vatten.

Väder och vattenstånd Duved
Klockslag: 20.20
Temperatur: 1 grad
Vind: Nordväst 2,5 m/s
Molnlighet: Klart/halvklart
Vattenföring: 10,6 m3/s
Skittfiske
Lunkan

Inga kommentarer: