Antal besökare sedan 29 feb 2008 Antal besökare denna månad Antal besökare denna vecka Antal besökare idag Besökare online just nu Årefiske: Årets Storisfiskare, laxarapport och 20000 vallen spräckt.

torsdag 23 april 2009

Årets Storisfiskare, laxarapport och 20000 vallen spräckt.

Målarn får Årefiskes utmärkelse som årets "Storisfiskare"
Motiveringen lyder:
"För att med idogt nötande och sökande på allehanda isar i grannskapet och med en målmedvetenhet likt en toppidrottsman lyckats rada upp storfisk på storfisk, så var det en enig jury som ger Målarn privilegiet att bli Årefiskes första Storisfiskare."

Idag damp senaste meriten ned, en bättre öring från hemligt vatten i Skäckerfjällen. Förutom den så landades en knippe bättre matfisk i både röd och brun kulört :-)
Går ni igenom vinter rapporterna så ser ni snart ett mönster och att samma namn återkommer gång på gång. Valet var lika enkelt som självklart.
Till nästa säsong så är han mannen att slå alternativt ta rygg på :-)
Idag kom säsongens första laxrapport in till mig. En gammal läsare som tidigare huserade i Vålådalstrakten har nu dragit söderut och huserar nu för tiden i landets sydligare nejder. Han har nu funnit fascinationen med Mörrum och på bild på senaste storfångset ligger nu på Wall of fame En vacker nystigen blanklax på 8 kg och 90 cm. Förutom denna så har han hunnit vara på Nya Zealand i arbetet och dragit öring samt sökt havsöring längs sveriges sydkust.

3 oktober så passerades 10 000 unika besökare på bloggen sedan jag kickade igång räknaren 29 februari och i dag så passerades nästa milstolpe 20 000 unika besökare.
Jag tycker det på ren svenska är skitkul att ni är så många som hittat hit och följer mina inlägg. Tack!

Nyss ringde Flugbindarn och stämde av läget inför Stora Smöla-turen. Nu är det bara en vecka kvar och laddningen är total. Flugor binds och packlistor skrivs. Ska bli otroligt kul.

Väder och vattenstånd Duved
Klockslag: 21.25
Temperatur: 5,1 grader
Vind: 0,0 m/s
Molnlighet: Klart
Vattenföring: 70 m3/s
Skittfiske
Lunkan

Inga kommentarer: