Antal besökare sedan 29 feb 2008 Antal besökare denna månad Antal besökare denna vecka Antal besökare idag Besökare online just nu Årefiske: Smygpremiär

onsdag 14 april 2010

Smygpremiär

Helgen tillbringades med arbete i Trondheim, det var sommarsportmässa inomhus och kanonväder utomhus. Torsdagskvällen var vigd åt en pils och planläggning av Smöla -turen med Bokbindarn. Han kläckte då den goda ideén att jag skulle hänga med honom och brodern på en tur efter Nidelva när mässan stängt på fredagen.
18:15 möttes vi utanför mässhallen och drog iväg. Bokbindarn var utrustad med svartpanna och kokkaffe, grillpölser och potatisbröd och när vi kom upp till älven så hade Brodern hade fyrat upp bålet.
Efter kaffe, pils och korv så började så sakteliga skymningen lägga sig och faktiskt, några sporadiska vak efter den iskant vi tagit plats vid.
Vinterringrosten i kombination med lånat spö gjorde kastningen minst sagt knackig och först efter dryga 30 minuter och några turer upp i buskarna så började flugan landa där jag ville och som jag ville.
Nu är dock säsongspremiären avklarad och med tillförsikt ser jag fram emot den tid vi har framför oss.

Väder och vattenstånd Duved
Klockslag: 21.45
Temperatur: 2,7 grader
Vind: Nordvästlig 3,5 m/s
Molnlighet: Halvklart
Vattenföring: 8,7 m3/s
Skittfiske
Lunkan

Inga kommentarer: