Antal besökare sedan 29 feb 2008 Antal besökare denna månad Antal besökare denna vecka Antal besökare idag Besökare online just nu Årefiske: Offsjöpimpeln och klena rapporter

torsdag 18 mars 2010

Offsjöpimpeln och klena rapporter

Nästa helg går nästa pimpeltävlig i granskapet av stapeln och det är Offsjö-pimpeln på Stor Offsjön sydväst om Edsåsdalen.
Lättast nås den med skoter eller turskidor men har ni inte tillgång till dessa fordon så hjälper arrangörerna till med skjuts.
Jag och sonen var med på Offsjön för några år sedan och då stod sonen som försvarare av familjefärgerna med en fin 2:a plats i barnklassen. Själv hade jag inte ens en känning och fick inte ens pris på lotteriet :-)
Om någon av Er deltar så lämna gärna rapport.
Mr Toyota är åter i dalen och gör det osäkert för de befenade invånarna, tyvärr så verkar det gå trögt. Fick rapport från Gevsjön igår och där gick han bet. Idag testades Åresjön och när rapporten avlämnades så var det fortsatt noll i resultat. Dock var inte fiskedagen över så förhoppningen är att det blev något.
Själv siktar jag på en tur på lördag i sällskap med Målarn, vi har inte fiskat ihop sedan en sen höstdag på Duvedsälven.
Hoppas på både väder och fiskelycka.
Rapport kommer.

Väder och vattenstånd Duved
Klockslag: 21.50
Temperatur: 1,3 grader
Vind: Nordvästlilg 1,4 m/s
Molnlighet: Mulet
Vattenföring: 6,3 m3/s
Skittfiske
Lunkan

Inga kommentarer: