Antal besökare sedan 29 feb 2008 Antal besökare denna månad Antal besökare denna vecka Antal besökare idag Besökare online just nu Årefiske: Bulls eye och Nordic Salmon

söndag 14 mars 2010

Bulls eye och Nordic Salmon

Äntligen så lyckades jag ta mig ut på sjöisen igen igår efter veckor av skitväder och förkylning. Resultatet blev väl inte som nämnt i överskriften men några matfiskar fick följa med hem och har precis tillretts till Dottern som rödinggryta med trattkantareller och grädde. Hon lät sig väl smaka :-) Nu blir det några portioner som förpassas till frysen för senare inmundigande.
För övrigt har det varit klent med rapporter om fisket i dalen. Tyst på mailen och inte så mycket från Fjällsport heller.
På tal om Fjällsport så kolla in Viktors Blogg Fjällsportfiske. Han ligger på bra nu och ser laddad ut vid bindstädet. Bland annat så kommer han binda upp några flugmönster som kommer att finnas till försäljning på Fjällsport i sommar.

Nu till något mindre roligt i fiskevärlden. Jag har tidigare skrivit lite om den norska vildlaxens vara eller inte vara. Hoten är många och det enskilt största odingsindustrin och då talar vi inte längre bara om den norska vildlaxen utan problemen är lika för brittiska öarna, sydamerika med Chile i spetsen men även USA och Canada.
Nordic Salmon är en websida som starades av Geir Kjensmo och här finns en möjlighet för oss att göra våra röster hörda.
Logga in och bli medlemmar.



Här följer länkar till de övriga delarna i Pure Salmons "Farmed Salmon Exposed"
Del 2
Del 3
Del 4

Jag har slutat köpa odlad fjordlax.

Väder och vattenstånd Duved
Klockslag: 17:10
Temperatur: -3,5 grader
Vind: Västligt 3,7 m/s
Molnlighet: Mulet och lätt snöfall
Vattenföring: 5,6 m3/s
Skittfiske
Lunkan

Inga kommentarer: