Antal besökare sedan 29 feb 2008 Antal besökare denna månad Antal besökare denna vecka Antal besökare idag Besökare online just nu Årefiske: Ispo och rapporter

torsdag 29 januari 2009

Ispo och rapporter

Nu är väskan packad och allt iordning för avresa mot München. Klockan 7.45 i morgonbitti går flygtaxin mot Frösön.
Sedan blir det jobb i fullfart på plats på mässan innan vi åter landar på Frösön på torsdag. Förtruppen är redan nere på plats och bygger monter för fulla muggar.
Igår fick vi meddelande av vår skyltdockeleverantör att det inte fanns några dockar för oss att få. Ett smärre panikjobb företogs innan vi lyckades luska upp en snubbe i München som inte hade hela sitt lager uthyrt redan.

Målarn kom med en rapport om ett besök ytterligare på ett stendött Gevsjön, senaste besöket gick i moll. Min gamla Raskens-kollega sprang jag på hos den lokale hökaren i byn och hon hade besökt Gevsjön igår. Några mindre rödingar var allt som hade upp ur hålet.
P mötte Skepparn häromdagen och han har nu gått i land för gott. Gissar att rödingen och öringen under isen på sjöarna västerut nu lever farligt igen :-)
Har förhoppning om att kunna ta rygg på honom vid något tillfälle i vinter och få mig till livs några av hans Ånnsjö-hotspots :-).

På tal om rapporter så såg jag denna rekord-öring på Mittnytt i kväll.
10,5 kg på pimpel med 0,25 lina, sannerligen en bedrift :-)
Det är bara att lyfta på hatten och gratulera. Snygg jobbat.
Rekord öring

Väder och vattenstånd Duved
Klockslag: 22.35
Temperatur: -9,9 grader
Vind: Nordlig 0,1 m/s
Molnlighet: Halvklart
Vattenföring: 21 m3/s
Skittfiske
Lunkan

Inga kommentarer: