Antal besökare sedan 29 feb 2008 Antal besökare denna månad Antal besökare denna vecka Antal besökare idag Besökare online just nu Årefiske: Inkomna rapporter

fredag 9 januari 2009

Inkomna rapporter

Härom dagen fick jag en rapport från Kabinjären i Åre.
Han hade gjort ett nytt fösök på Gevsjön, det tidigare var en ruggigt kall luciadag minus 27 grader, i början av förra veckan och fått 3 fina rödbukar. Den största låg på 5 hg bra matfisk.
Konsulten hotade med ett Landösjö besök idag men jag gissar att vädret satte stopp för det. Har ännu inte fått någon rapport från honom på vad dagen ägnades åt.
En tidigare Raskens-kund och Vålådalsflugfiskare skickade lite info från sina nya fiskevatten. Vålådalen byttes ut mot Skåne, hur det nu är möjligt, och det kom positiva rapporter från kustpremären på havsöring. Det hade landats några blänkare. Fisket uppe i åarna var oxå riktigt bra.
Fick ett nytt mail från honom nyss där han beskrev sin nya utkomst. Han är idag i resebranschen på ett företag med fokus på Australien, Nya Zeeland och Kanada. Inte fel jobb om flugfiske är den stora hobbyn. I mars bar det iväg till NZ för lite öringsjakt. Här i Åre ligger isarna tjocka, plusgrader, lätt regn och vinden viner runt husknutarna. Var är rättvisan? :-)

Väder och vattenstånd Duved
Klockslag: 14.55
Temperatur: 3,4 grader
Vind: 2,3 m/s
Molnlighet: Mulet
Vattenföring: 15,5 m3/s
Skittfiske
Lunkan

Inga kommentarer: