Antal besökare sedan 29 feb 2008 Antal besökare denna månad Antal besökare denna vecka Antal besökare idag Besökare online just nu Årefiske: Shit, Pommes Frites!

måndag 17 mars 2008

Shit, Pommes Frites!

Nu är det Rock´n`roll på jobbet. Påskgästerna börjar sitt intåg i byn och det märks tydligt. Högljutt och många över allt och hela tiden.
Vi säljer pjäxor så det står härliga till och annat även för den delen.
Sidförhållandena är sjukt bra och vi kommer ha snö länge i vår och i stora mängder. Rapporterna från fjället idag sa lite blåsigt på fm men lugnande och uppklarnade på eftermiddagen. Det var vykortsväder när jag kom ut ur butiken för lunch vi 15.00 :-)

Fiske har jag inte hunnit med något sedan senaste turen på Rengen, förhoppningen är dock att kunna närvara på någon av de tävlingar som hålls under långfredagen, antingen på Gevsjön eller i Huså. Hoppas det stämmer med arbetet.

Inga rapporter har heller inkommit, Konsulten är på uppdrag och Mr Troutlaw vänder snö i våra pister och på övrigra fronter är det helt tyst.
Fick däremot en laddning nya flugor av Flugbindarn och det fanns lite roligt godis att sätta längst ut på tafsen för att fresta öringen i sommar. Can´t hardlr wait :-)


Väder och vattenstånd Duved
Klockslag: 22.15
Temperatur: -7,9 grader
Vind: Nordvästlig 0,0 m/s (hur nu det går till)
Molnlighet: Klart
Vattenföring: 13,7 m3/s
Skittfiske
Lunkan

Inga kommentarer: