Antal besökare sedan 29 feb 2008 Antal besökare denna månad Antal besökare denna vecka Antal besökare idag Besökare online just nu Årefiske: Så var det visst årets bästa dagar..

måndag 10 mars 2008

Så var det visst årets bästa dagar..

som inföll i helgen, samma helg som jag tillsammans med son och hjärtevännen tillbringade i ett bitvis vädersurt badande Sundsvall.
Enligt vad jag upplevde i fredags innan vi åkte samt såg på TV i lördags från puckeltävlingarna så gick det ingen nöd på de som befann sig i Åredalen. Lyllos er!

Fick rapport från Gudfar som varit ute och luftat spö efter bågarna i som är på rymmen i Siljan. INgen lycka denna gång men han höll på bly påsimmad vid ett tillfälle. Det blåste för mycket för att han ville testa fluga så det var spinn som gällde. Lutar åt att det kan bli flugfiskepremiär i Siljan inom några veckor :-)
Smaka på det när det ligger metertjoccka drivor utanför dörren.

Konsulten drog sig tillbaka till Sandyharbour för att testa på den havsvandrande öringen men enligt de rapporter som nått mig så gick han bet. Även Mr Troutlaw luftade flugspöt ihelgen efter ovanstående fiskar men där har jag inte heller fått någon rapport. Gissar att det kommer till vecjkan då han förhoppningsvs gör ett nerslag i stugan här i Duved. Siktar på en Rengen-tur igen med honom i sällskap.

Väder och vattenstånd Duved
Klockslag: 20.05
Temperatur: -0,9 grader
Vind: Nordostlig 0,1 m/s
Molnlighet: Halvklart
Vattenföring: 14,8 m3/s
Skittfiske
Lunkan

Inga kommentarer: