Antal besökare sedan 29 feb 2008 Antal besökare denna månad Antal besökare denna vecka Antal besökare idag Besökare online just nu Årefiske: Bästa påskvädret på år och dar

söndag 23 mars 2008

Bästa påskvädret på år och dar


Helt sjukt bra väder. Detta är tillsammans med påsken 2003 all time high i bra väder under en påskhelg här uppe under alla mina 20 år i dalen. Bortsett från lite vind och snö på morgonen och förmiddagen på Långfredan så har allt varit öppet, Vinden på Skutan varit lugn eller max måttlig. Just nu är det -10 grader och 4 m/s på Skuttoppen.
P och jag ska precis snöra på oss turpjäxorna och ta en tur på södra sidan älven upp mot Greningen, gräva en grop och sola, fika och må gott.
Igår gjorde jag och sonen en skotertur runt Renfjället med det obligatoriska kaffestoppet på anrika Vita Renen och det var helt magiskt vackert. KOlla in bilden vi tog från Skorvhögarna mot Skutan. Inte helt fel eller hur, you wish you were here!

På fiskefronten har det varit klent med rapporter, Konsulten gick bet på Gevsjöns fisketävling på långfredagen och samma verkade det ha gått för min tidigare butikskollega, inte ens på lotten fick de något pris.

Väder och vattenstånd Duved
Klockslag: 10.55
Temperatur: -11,4 grader
Vind: Nordlig 0,4 m/s
Molnlighet: Helt tokklart
Vattenföring: 12,2 m3/s
Skittfiske
Lunkan

Inga kommentarer: