Antal besökare sedan 29 feb 2008 Antal besökare denna månad Antal besökare denna vecka Antal besökare idag Besökare online just nu Årefiske: Ny länk och Best of 2010 är klart

fredag 7 januari 2011

Ny länk och Best of 2010 är klart

Äntligen fick jag det att stämma med både lite tid, lite energi och lite motivation så nu har äntligen årets "Best of 2010" klart så klicka bara på det så får ni se lite av mitt fiskeår genom kameralinsen.
Årskrönikan kommer senare så se detta bara som en försmak :-)

Jag fick ett mail häromdagen från Svärdsjö och en man som hittat bloggen. Vi båda hade samma favoritspö så isen var bruten per omgående. Han heter Jan Östberg och förutom att han spelar fela och makar knivar så är han en hejjare på att dra storfisk :-)
Hans hemsida lilgger nu upp som länk och kolla gärna in bilderna och hans "dagbok", väl värt att läsa.
Klicka här så landar ni snart i Dalarna.

Detta som kommer är nu sista lediga helgen på ett tag för nu tillv veckan startar införsäljningen för höst/vinter 2011/2012 så nu blir det en period av resande i vårt västra grannland. Första trippen går ner mot Oslo och Norspo-mässan, därefter blir det Nordnorge och tillsist en tur till Röros och Draghunds VM. Framåt mitten av februari så är jag nog tillbaka i vanliga gängor igen.
Förhoppningen är dock att denna helgen hinna ut en tur på någon rödingis och som så blir fallet så kommer självklart rapport. Förhoppningsvis med bilder om inte kameran glöms igen.

Väder och vattenstånd Duved
Klockslag: 23.35
Temperatur: -13,2 grader
Vind: Sydostligt 0,2 m/s
Molnlighet: Klart - halvkalrt
Vattenföring: 5,6 m3/s
Skittfiske
Lunkan

1 kommentar:

Patrik sa...

Mycket känsla d bilder Lunkan!
Sitter här med något som ilar längs ryggraden :)
Nä, nu packar jag ryggan för jakt på silver vid kusten.