Antal besökare sedan 29 feb 2008 Antal besökare denna månad Antal besökare denna vecka Antal besökare idag Besökare online just nu Årefiske: Glad Påsk & inställda tävlingar

torsdag 5 april 2012

Glad Påsk & inställda tävlingar

Påsken är av gammal hävd och tradition tävlingstid på isarna här i jämtland. Tyvärr så har senaste veckans kyla inte lyckats rädda läget utan ett flertal tävlingar kommer ej gå av stapeln.
Husånappet och Gevsjönappet som båda brukar gå av stapeln på långfredagen har inte annonserats ut. Husånappet har jag bekräftat att det är inställt medan kring Gevsjönappet har det varit helt tyst så det utgår jag därför att det inte går.
Som tur är så är det däremot bättre isar uppe i högre terräng och en klasssiker som kommer gå av stapeln är Hensjönappet. Jag hade kontakt med Sportboden tidigare i veckan och de rapporterade strålande isar och även skidföre i både backe och spår.
Här håller isen.
Ni som väntar på rapport från fisketävlingen på Glån väntar förjäves då även den tävlingen fick skjuta på starten ytterligare ett år. Vädret satte stopp även där.

Till sist så vill jag passa på att önska alla Bloggläsare och Fiskevänner en:



Väder och vattenstånd Duved
Klockslag: 16.15
Temperatur:  0,4 grader
Vind: Nordvästlig 3 m/s Vindbyar 7,2 m/s
Molnlighet: Mulet och lätt snöfall
Vattenföring: 153  m3/s
Skittfiske
Lunkan

1 kommentar:

Anonym sa...

Snacka om livskvalite...glad påsk på dig med...//Målarn