Antal besökare sedan 29 feb 2008 Antal besökare denna månad Antal besökare denna vecka Antal besökare idag Besökare online just nu Årefiske: Nytta & nöje

onsdag 23 september 2009

Nytta & nöje

Som jag skrev (Rippade från Rospiggen Fiske :-) i ett tidigare inlägg så kommer har ni nu möjligheten att förena nytta med nöje.
I dag så låg Pernilla Anderssons nya skiva, Ashbury Apples som hon gett ut till förmån för Ge Fan i Våra Vatten projektet som Sportfiskarna driver. För övrigt en organisation jag tycker att ni bör gå med i, om ni nu inte redan gjort det.

Jag är nu inne på andra genomlyssningen och det låter mycket bra, ett rent nöje med andra ord.
Skynda köp, Nu!!!


Väder och vattenstånd Duved
Klockslag: 19.30
Temperatur: 5,4 grader
Vind: Västlig 3,7 m/s
Molnlighet: Mulet & Lätt regn
Vattenföring: 115 m3/s
Skittfiske
Lunkan

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jodå sörru...Målarn är medlem..eller vadå är inte alla sportfiskare det?.

Lunkan sa...

Om så väl vore. Jag var på en förläsning anordnad av Sportfiskarna i Östersund för 2 år sedan. De hade då via vykort skickat ut inbudan till sin medlemmar i en radie på 15 mil från Östersund. Gissa hur många inbjudningar som gick ut? 400 st. Närvarande på föreläsningen var c.a 100 pers. Så nog behöver fler ansluta sig.

Lunkan sa...

2006 hade Sportfiskarna totalt knapp 27 000 medlemmar.
Lite blekt med tanke på att, enligt Fiskeriverkets sverigestudie från 2005, det finns c:a 2 miljoner människor som fiskar med spö, lina och krok och hälften av dem uppger att fiske är en av de absolut viktigaste fritidsintressena.
Som jämförelse så har Jägareförbundet c:a 190 000 medlemmar bland c:a 278 000 som löst jaktkort (vilket är obligatoriskt för alla som vill jaga på svensk mark)

I min värld så är 295 kr som medlemsavgiften kostar klart rimligt både i jämförelse med vad du får och säkerligen i jämförelse vad jag lägger för övrigt på fisket.

Målarn sa...

Där hör ni fiskevänner,följ denna länk
www.sportfiskarna.se/medlem/form.htm

och vips så är ni medlem...enkelt!
Tänk vad ni gör för våra svenska, fortfarande vackra fiskevatten.