Antal besökare sedan 29 feb 2008 Antal besökare denna månad Antal besökare denna vecka Antal besökare idag Besökare online just nu Årefiske: Sommarn kom och gick!?!

måndag 28 maj 2012

Sommarn kom och gick!?!

Nu är ordningen återställd och vi har mer vanlig jämtlandsksommar igen, dvs nordvästan, regn i luften och 4,6 grader. Senaste veckan bjöd på riktigt högsommartryck och det som inte var grönt när veckan startade var det definitivt när veckan slutade.

Med jobbet är det full fart, så full att jag inte ens hunnit titta åt fiskegrejerna. Nu så tar jag ett break på en veckan och tar med familjen till Skottland på semester, sys ska få påhälsning. Det blir en ren familjevecka så även hör så har jag inte tittat åt grejerna, men väl i Skottland så ska det nog rekas lite fiske för kommande turer :-)

När vi är tillbaka så är det inte långt undan att butiken slår upp sina portar så håll utkik när det sker. Ordrarna är nu lagda, sortimentet spikat och inredningen på plats. Ska bli grymt kul att åter få erbjuda Åredalingar och gäster en ritkigt bra sorterad butik när det gäller fiske och jakt. Jag är grymt laddad för en sommar i butiken och att åter få möta nya och gamla ansikten bland er kunder :-)



Väder och vattenstånd Duved
Klockslag: 08:55
Temperatur:  4,6 grader
Vind: Nordvästlig 3,4 m/s Vindbyar 11,6 m/s
Molnlighet: Mulet
Vattenföring: 339 m3/s
Skittfiske
Lunkan

Inga kommentarer: